قیمت تور مالزی

قیمت تور مالزی

قیمت تور مالزی

قیمت تور مالزی چند؟ این سوالی است که اکثر مردم می پرسند و یکی از عبارات کلیدی در گوگل ، قیمت تور مالزی چند است؟

بهترین قیمت تورمالزی را از گشت نوید بخواهید  22332753

قیمت تورمالزی در فصول مختلف فرق میکند ، به طورمثال در فصل بهار با توجه به اینکه مردم سفر های نوروزی را پشت سر گذاشته اند نسبتا افت زیادی میکند اما منظور از نسبتا ، نسبت به ایام نوروز و نسبت به ایام پیک قبل از سال می باشد. قیمت تور مالزی در فروردین ماه و بعد از چهاردهم فروردین به بعد حدود 40 درصد نسبت به ایام نوروز افت دارد. در اردیبهشت ماه به دلیل خوب شدن هوا نسبت به فروردین رشد 20درصدی را در خود می بیند. در خردادماه به دلیل شروع امتحان های مدارس یک روند نرمالی را برای مسافرین به همراه دارد. مثلا اگر  قیمت تورمالزی در اردیبهشت ماه یک هتل 4 ستاره  به مدت سه شب و چهار روز مبلغ تومان باشد در خرداد ماه کاهش پیدا میکند. اما با شروع فصل گرم تابستان و شروع مسافرت ها  کاهش پیدا میکند.

قیمت تور مالزی

قیمت تور مالزی تیر ماه با مرداد ماه تفاوت چندانی ندارد ولی این دو ماه در فصل تابستان نسبت به کل فصل بهار کاهش زیادی را در قیمت تورمالزیدارد. قیمت تور مالزی در شهریور ماه به اوج خود به دلیل نزدیک شدن به پایان تعطیلات می رسد .  در پاییز افزایش زیادی نسبت به فصل تابستان داشته و حدود 30درصد افزایش پیدا میکند. قیمت تورمالزی در زمستان روند صعودی را به خود گرفته و در بهمن ماه شروع رزرو تورهای نوروزی می باشد.

موقعییت مالزی

مالزی کشوری در جنوب شرقی آسیا که پایتخت آن کوالالامپور میباشد. در مالزی 13 استان وجود دارد که استانداران خود را پادشاه می نامند. جمعییت مالزی حودا 26 ملیون نفر میباشد.

انواع غذاهای معروف مالزی

غذای معروف این کشور ناسی لماک است که اساس آن برنج پخته شده در شیر نارگیل است. البته مواد تشکیل دهنده آن بسته به مناطق مختلف مالزی دارد به طور مثال از تخم مرغ آب پز،بادام زمینی،سبزیجات،گوشت بره،گوشت گاو،غذای دریایی به همراه پودر کاری(به همراه سس قرمز همراه با فلفل)سرو می کنند.

مرغ رندانگ یکی از شگفت انگیزترین خورشت های کشور مالزی میباشد که به همراه ادویه جات و ترشی جات و شیر نارگیل معطر میشود.

بادام زمینی خمیر هزار لا یکی دیگر از غذاهای معروف این کشور میباشد که مواد تشکیل دهنده آن بادام زمینی شیرین پیچیده شده لا به لای خمیر شیرینی ترد که سرخ میشود و بسیار اشتها آور است.

(رشته فرنگی سرخ شده) یکی از غذاهای گیاهی لذیذ مالزی میباشد که به همراه سس سویا،سس گوجه فرنگی و آهک سرو میشود.

تور استانبول|تور دبی| تور مالزی| تور کوش آداسی| تور روسیه   | تورهای خارجی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.